Tristan Thompson sztárkosarasnak, aki megcsalta Khloé Kardashiant, miközben ő éppen terhes volt a gyerekével, majd később Kardashian féltestvérének, Kylie Jennernek is kavart a legjobb barátnőjével, Jordyn Woods-szal, van egy egy évvel idősebb gyereke is egy másik nőtől, Jordan Craigtől. Miután Thompson és Craig is hasonlónak tűnő helyről osztottak meg fotókat Instagramjukon, szárnyra keltek a pletykák, hogy újra összejött első gyerekének anyjával és most együtt nyaralnak. Emellett sokan szemére vetették Kardashiannak, hogy elszerette Thompsont előző barátnőjétől, szóval ő kéne legyen az utolsó ember, aki patáliát csinál Woods kapcsán. Most erre a két pletykára reagált két tweetben Thompson.

Az elmúlt pár hónapot felkészüléssel töltöttem az NBA következő szezonjára, hogy biztosan a legjobb formámban legyek majd. Nem vakációztam a nyár folyamán, a jelenlegi pletykák teljesen hamisak. Továbbá, szingli voltam, amikor megismertem Khloét. Szükségtelenek a negatív kommentek, amiket folyamatosan kap. Nem érdemli meg, hogy ő vigye el a balhét az én hibáim miatt. Mind Khloé és Jordan kiváló anyák a gyerekeim számára.

I have spent the last few months training for my upcoming nba season and making sure that I am in the best shape possible. I have not been on vacations at all this summer and the current rumors spreading are 100% false.

- Tristan Thompson (@RealTristan13) 2019. július 31.

Also, when I met Khloe I was SINGLE. The negative comments that are constantly being directed towards her are unnecessary. She does not deserve all this backlash for my wrong doings. Both Khloè and Jordan have been nothing but great mothers to my kids.

- Tristan Thompson (@RealTristan13) 2019. július 31.

Egyébként korábban Khloé Kardashian is tagadta, hogy még együtt lett volna Thompson előző barátnőjével, amikor ők összejöttek, idézi őt az E! News UK.

A legjobb barátai, üzleti partnerei, és még az anyja is azt mondta nekem, hogy ő és az exe szakítottak, mielőtt megismerkedtem vele.

Ha egyébként nagyon szövevényesnek tűnik ez az egész félrelépősdi, ajánljuk korábbi cikkünket a kibogozásához.

Amikor a húgod legjobb barátnőjével csalnak meg, és konkrétan a fél világ erről beszél

Ez történt most Khloé Kardashiannal, akinek élete végre érdekesebb lett, mint bármelyik Kardashiané eddig.

Kiemelt kép: Hollywood To You/Star Max/GC Images


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!