Az évi 200 milliós fizetéssel már biztosan történelmet írt a portugál sztárfocista.


Cristiano Ronaldót nővére is támogatja a pénteken bejelentett rekordösszegű átigazolásban, írja a Daily Mail. Katia Aveiro egy Instagram-sztoriban írta azt, hogy nagyon büszke a bátyjára, aki reményei szerint „még egyszer történelmet ír”.

A 45 éves nő gyakran fejti ki szókimondó véleményét a közösségi médiában. Legutóbb a katari világbajnokságot nevezte „minden idők legrosszabbjának”, ami végül mégis „nagyszerű döntőt” hozott. Nem győzte dicsérni Kylian Mbappé teljesítményét, akit egyszerűen „irreálisnak” nevezett. Szerinte a 23 éves francia előtt „fényes jövő” áll.

miután Ronaldóval novemberben szerződést bontott a Manchester United egy interjú miatt. Az ötszörös aranylabdás futballista abban a beszélgetésben még elvetette, hogy az arab országba szerződjön mesés fizetésért. Végül december 30-án jelentette be a sárga-kék klub, hogy

A játékost november vége óta több európai élklubnak is kiajánlotta ügynöke, ám az életkora és a magas fizetési igény, valamint a csapategység megbontásának elkerülése miatt végül sem a Chelsea, sem a Bayern München, sem a többi szóba jöhető klub nem szerződtette.

نادي النصر السعودي (@alnassr_fc) által megosztott bejegyzés

Ronaldo a pénteki bejelentéssel gyakorlatilag elbúcsúzott a csúcsfutballtól. Szaúd-Arábiában állítólag nemcsak játékosként számítanak a sztárra, hanem a 2030-as szaúdi-görög-egyiptomi közös vb-pályázat nagykövete is lehet a portugálból.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!