Magyarország legnépszerűbb előadója a május nagyszabású koncertek előtt mindössze egyszer áll színpadra.


Miután a 2023-as év nagy szenzációja volt, hogy Azahriah háromszor egymás után megtölti Magyarország legnagyobb koncerthelyszínét, a Puskás Arénát, sokaknak bizonyára feltűnt, hogy az énekesnek nem sok más fellépése lesz 2024-ben.

Idén csak néhány alkalommal láthatjuk színpadon, a május 24-25-26-i koncertig például csak egyszer lép fel:

A SopronFest sok szempontból több akar lenni, mint egy a sok fesztivál közül: tíz napra izgalmas, pezsgő forgataggá változtatja Sopron városát. Éttermeit, kávézóit, klubjait, utcáit és tereit kulturális, képzőművészeti, zenei, gasztronómiai programokkal tölti meg, a Lövérekben, vagyis az erdő szélén pedig három napon át hazai és nemzetközi sztárok lépnek színpadra – írja a Blikk.

Az idei esemény több sztárfellépőjének kiléte még nem ismert, de azt már biztosan lehet tudni, hogy Azahriah az év első felében a Puskás-triplázáson kívül csak a SopronFesten lesz látható.

A pünkösdi hosszú hétvégén, május 17–18–19-én a SopronFesten koncertezik majd többek között Beton.Hofi, a Bagossy Brothers Company, Dzsúdló, a Follow the Flow, a Kowalsky meg a Vega, Majka, a Quimby, Pogány Induló, Rúzsa Magdi, a Tankcsapda, T.Danny és a Valmar, a nemzetközi porondról pedig Alle Farben, a Kraak & Smaak, a Kruder & Dorfmeister és a Sigma érkezik.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!