A pub dolgozói közel 36 órát töltöttek díszítéssel.

Helena és Mark Benett a Sheffieldben található The Big Tree pub tulajdonosai, akik idén nem aprózták el a díszítést a foci-vb-re. A nagy sportesemény miatt 100 különböző nemzet lobogóját ragasztották fel a kocsma épületére, amivel a "Nagy-Britannia legjobban feldíszített pubja" címet is elnyerték.

A 42 éves Helena és a 48 éves Mark szerette volna elkápráztatni vendégeit a Katarban megrendezett foci-vb alkalmából, ami múlt vasárnap indult. A zászlók mellett a szurkolókat két, "Hajrá Anglia!" feliratot tartó, három méter magas bábú is fogadja.

Helena kifejezetten örül a címnek, szerinte ez nagy elismerés számukra.

- mondta a tulajdonos a Mirrornak.

A kocsma hat darab 55 colos tévével is büszkélkedhet a beltéren, valamint három 50 colos tévével a sörkertben, hogy a szurkolók élvezhessék a meccseket.

Eközben néhány kocsma bojkottálni fogja a katari vb vetítését a házigazda ország emberi jogi helyzete miatt. Az arab országot a rendezői pályázat elnyerése óta bírálatok érik, mivel tiltja az azonos neműek szexuális orientációját, a bűnösök pedig hosszú börtönbüntetésre, vagy súlyosabb esetben halálbüntetésre is számíthatnak. Emellett a becslések szerint 6500 migráns veszthette életét a stadionok építése során.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!