Daniel Shellabarger szabadon akart élni, nem akart tovább fizetni. A szemétbe dobott ételeket, illetve a barlangja közelében termesztett zöldségeket ette.


Belefáradt, hogy fizetnie kell az albérletet, ezért kiköltözött a vadonba és 16 évig egy barlangban élt egy amerikai férfi - írja a LadBible.

Azt mondta, hogy a „modern élete” alatt súlyos depresszióval küzdött, már az öngyilkosság gondolata is felmerült benne. Miután a férfi szinte belebetegedett, hogy csak kilátástalanul fizeti a bérleti díjat, igen drasztikus lépésre szánta el magát.

Daniel végül 16 évig élt a barlangban, úgy hogy közben a pénzről is teljesen lemondott. És hogyan élt túl ennyi ideig? Egyszerűen azt ette, amit a szemétben talált, illetve zöldségeket termesztett a barlangja közelében. Szerinte viszonylag könnyű élelmet szerezni akkor is, ha nincs pénzed, mert az emberek rengeteg ételt kidobnak, és elmondása szerint ő soha, semmitől nem lett rosszul, amit a kukából megevett.

Azt is elárulta, hogy soha nem kapott élelmiszerjegyeket, vagy más állami támogatást. Egyedül a könyvtári számítógépeket használta, a blogja írásához.

A férfi azt a pillanatot is felidézte, amikor teljesen lemondott a pénzről, az utolsó érméit egy telefonfülkében hagyta.

Azt mondta, hogy amikor ezt megtette az nagyon misztikus volt számára, és „egyszerűen szabadnak” érezte magát utána. Miután kiköltözött a barlangba a depressziója is elmúlt.

Végül 2016-ban tért vissza a civilizációba, mivel gondoskodnia kellett idős szüleiről. A barlangban töltött éveiről az Only Human nevű YouTube-csatornának mesélt.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!