A szóvivőjük reagált azokra a hírekre, miszerint a hercegi pár be akarja perelni a rajzfilmsorozatot.


Kissé váratlan helyről kapott újabb kritikát Harry herceg és Meghan Markle: a South Park című rajzfilmsorozatban jelenítették meg őket nem túl pozitívan.

A "The Worldwide Privacy Tour", vagyis a Magánélet Világturné című epizódban ugyan egy kanadai hercegi pár tűnik fel, de nem nehéz leszűrni, hogy a vörös hajú herceg és a Meghanre szintén eléggé hasonlító hercegné valóban Harry-t és feleségét ábrázolja.

A műsorban a herceg hangsúlyozza is, hogy nagyon nehezen viselik az őket körülvevő figyelmet, és normális emberek szeretnének lenni. Ám amikor a műsorvezető megkérdezi tőlük, hogy tényleg őszintén azt akarják-e, hogy békén hagyják őket az emberek, otthagyják a stúdiót. Ezután magánrepülőjükkel világkörüli turnéra indulnak, hogy a herceg új könyvét (amelynek borítója kísértetiesen hasonlít Harry herceg nemrég megjelent Tartalék című könyvére) reklámozzák, és azt, hogy márpedig ők magánéletre vágynak. Az epizódban azt is hangsúlyozzák, hogy a média áldozatává váltak. És bár végül Harry megvilágosodik, és rájön, hogy csak akkor élhetnek normális életet, ha nem vállalnak több médiaszereplést, úgy tűnik, felesége vonakodik ettől.

A bulvármédia természetesen felkapta a South Park-részt, amely nem annyira titkoltan gúnyt űz Harryékből. Az a hír is elterjedt, hogy Meghan Markle nagyon kiakadt az epizódban látottakon, és férjével együtt be is perelné a sorozatot. Most azonban a szóvivőjük megerősítette, hogy a pár nem tervez ilyesmit - írja a Daily Mail.

A szűkszavú közleményben nem tértek ki azokra a pletykákra, miszerint "Meghant feldúlta és megviselte" a "kanadai hercegi pár" ábrázolása, és hogy Harryék jogi képviselői figyelemmel kísérik a rajzfilmsorozatot, hogy esetleg a későbbiekben is lesz-e példa ilyesmire.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!