Megölhették azt a 47 éves újpesti autókereskedőt, akinek az eltűnéséről néhány napja jelentek meg a hírek.

A rendőrség legfrissebb közleménye szerint ugyanis

emberölés alapos gyanúja miatt indult eljárás három férfi ellen, akiket az újpesti kereskedő eltűnésével kapcsolatban hallgattak ki.

A vállalkozó az egyik barátját kérte meg, hogy vigye el a IV. kerületi Erdősor utcába, ahol a kocsiból kiszállt, és azóta nem látták.

Mint arról tegnap beszámoltunk, egy másik vállalkozó eltűnésével is összefügghet az ügy. Hetek óta nem találnak ugyanis két, autószereléssel foglalkozó vállalkozót.

Az egyiküknek a maglódi háza elől veszett nyoma kutyájával együtt. Az 50 éves férfit az autósműhelyében látták utoljára, azóta nem adott életjelet magáról, és a telefonja sem elérhető.

Később Szlovákiában megtalálták a férfi kutyáját. Az állatot a Bors információi szerint Léva környékén, két település között bóklászva találták meg a helyiek és a chip alapján sikerült beazonosítani. Az 50 éves férfi luxusterepjáróját később valaki visszavitte a házához. A rendőrség pedig megerősítette, hogy a férfit először eltűntként keresték, most azonban már bűncselekmény ügyében nyomoznak.

Az Index a másik, Újpesten eltűnt 47 éves férfi ügyével kapcsolatban azt írja: "A rendőrség közleményében ugyan nem említi, hogy megölték, de erre lehet következtetni a három férfi őrizetbe vételéből és a gyanúsítás tényéből. A három férfiról annyit lehet tudni, hogy az egyikük szentendrei, a másik kettő budapesti lakos.

A 24.hu információja szerint

megtalálták az újpesti luxusautó-kereskedő holtestét. A lap úgy tudja, hogy Pest megyében egy erdős területen elásva találtak rá a halott férfira.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság eddig nem erősítette meg a hírt.

A rendőrség az RTL KLubnak azt mondta: szerintük nincsen összefüggés a két eset között: