A miniszterelnök veje többek között azt mondta: „ahogy korábban, a jelenben sem szeretnék politikai csatározások résztvevője lenni”.


Reagált Tiborcz István Magyar Péter bírálatára, az RTL.hu megkeresésére válaszolt. Varga Judit volt férje ugyanis a miniszterelnök vejének gazdagodásáról is beszélt, miután Novák Katalin, majd a volt igazságügyi miniszter is bejelentette távozását a politikai életből.

Magyar többször is felhozta Tiborcz István és a kormányhoz közel álló vállalkozók gazdagodását, valamint Rogán Antal miniszter tevékenységét is.

A Partizánnak adott interjúban például elmondta, hogy amikor a gyerekei azt kérdezik tőle a várost járva, hogy kié az az új épület vagy szálloda, egy idő után már azt mondja nekik: felesleges rákérdezni, úgyis egy tulajdonosa van mindegyiknek.

A közösségi oldalán pedig többek között azt írta: „Te egy igazán tehetséges ember vagy, 37 évesen 100 milliárdjaid vannak, szállodák tömkelege, bank, alapkezelők, rengeteg egykori értékes állami ingatlan, Waberer’s, a fél belgrádi irodapiac, még fel sem épült budapesti irodaházak (már előre kiadva állami cégeknek). És ugye ez csak ami már a neveden van. Milyen egyéb cégeket veszel át mostanában? Összesen mennyi állami hitelt vagy támogatást kaptál/vettél át a portfóliód összerakásához?”

Mindezekre reagáltva Tiborcz István azt nyilatkozta az RTL.hu-nak:

– válaszolta Tiborcz István.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!