„Az élet igazságtalan” – mondta el Ralf Schumacher. Szerinte el kell fogadniuk a hétszeres F1-világbajnok állapotát.


Közel 10 éve annak, hogy súlyos síbalesetet szenvedett Michael Schumacher. A hétszeres Forma-1-es világbajnok olyan szerencsétlenül esett el a francia pályán, hogy kómába került, és bár később felébredt, állapotáról azóta sem lehet tudni, a család szigorúan titokban tartja azt.

Most a legendás pilóta öccse nyilatkozott a német Bunte magazinnak. A hatszoros F1-es futamgyőztes Ralf Schumacher úgy fogalmazott:

Ralf elmondta azt is, ő mindig ott van, ha a családból bárkinek szüksége van rá. „Mindig mosolyog a szívem, amikor a gyerekeit, Gina-Mariát és Micket látom. Ha valaki a családban a tanácsomat kéri, ott vagyok” – fogalmazott a 48 éves volt versenyző.

A 91-szeres futamgyőztes Michael Schumacher állapotáról a család nem adott hivatalos tájékoztatást, és csak egy-egy mondatból következtethetünk a legenda helyzetére. A róla szóló dokumentumfilmben fia úgy fogalmazott, hogy hiányzik, hogy apja mellette legyen (két évadon át Mick is Forma-1-es versenyző volt), felesége, Corrina pedig azt mondta, hogy „Michael velünk van. Más, de velünk van”.

(News.com)


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!