Kevesen tudják, de az elmúlt időszakban sokat szenvedett - írta Mészöly Géza.


81 éves korában meghalt a 61-szeres válogatott labdarúgó, edző, a magyar labdarúgó-válogatott volt szövetségi kapitánya Mészöly Kálmán.

A sportoló néhány hete került kórházba, ahol a koronavírus-fertőzéssel is szembe kellett néznie. A pálya mellett legendásan szabadszájú mester 1980 és 1983 között a válogatott szövetségi kapitánya volt, összesen 31 mérkőzésen át.

- emlékezett vissza fia, Mészöly Géza a Sportal beszámolója szerint.

Hozzátette, ilyenkor az ember megpróbál felkészülni a legrosszabbra, de közben folyamatosan reménykedtek, hogy édesapjuk erős. Reménykedtek, hogy ezt is túléli, ahogy eddig mindig a legnehezebb pillanatokat is.

- emlékezett vissza fia. Ekkor beszélgetett mindenkivel és jókedvű volt.

"Aztán este megállt a szíve. Beszéltem az orvossal, azt mondta, sokszor előfordul, hogy a súlyos beteg nem sokkal a halála előtt váratlanul jobban lesz. Még nem fogtam fel igazán, mi történt, és túl a fájdalmunkon azt kell mondanom: apunak ez már megváltás volt. Kevesen tudják, de az elmúlt időszakban sokat szenvedett" - írta Mészöly Géza. Azt is elárulta, valahányszor eljött a kórházból, az mindig valamiféle búcsú volt, mert tudta, lehet akkor látta őt utoljára.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!