Hónapokon keresztül tartott a kapcsolatuk annak ellenére, hogy többször is lebuktak Szabina előtt.


A Blikk Kucsera Gábor egyik eltitkolt szeretőjét szólaltatta meg, aki a volt kajakossal folytatott viszonyáról beszélt, arról amikor évekkel ezelőtt bonyolódtak kapcsolatba. Azt mondta, többször lebuktak, de Tápai Szabina szemet hunyt a férje nőügyei fölött, mert abban bízott, hogy jó útra tér majd.

Az már egy ideje köztudott, hogy a sportoló többször is hűtlen lehetett három gyermeke édesanyjához, többek között egy ismert, férjezett modellel is kapcsolatban volt.

A lapot megkereste az exkajakos egy másik szeretője, aki elmondta, a húszas évei elején járt, amikor összejöttek.

"Tudtam ki ő, tisztában voltam azzal is, hogy házas, és hogy akkor már megszületett a kisfia. Mégis belementem, mert nagyon tetszett, külsőre megtestesítette számomra a tökéletes férfit. Minden nő odavolt érte, és különlegesnek éreztem magam, hogy kellek neki" – mondta a nő a Blikknek.

Hónapokon keresztül tartott a kapcsolatuk annak ellenére, hogy többször is lebuktak Szabina előtt.

"Abban az időben Gábor volt otthon a kisfiával, Szabina pedig visszament kézilabdázni. Jó apuka volt, imádta a gyerekét, de amikor a felesége hazaért, gyakran elindult az éjszakába, olyankor találkoztunk. Nagyon szórakoztató, humoros, sármos férfi, akinek nem lehet nemet mondani. Szabina hamar rájött, hogy a férjének viszonya van, többször látta az üzenetváltásainkat, hallott részleteket a telefonbeszélgetéseinkből, de aztán Gábor mindig megígérte, hogy mindent felszámol, a felesége pedig reménykedett. Szerintem Gábor igazán sosem akart megváltozni, még ha meg is próbálta" – mondta a hölgy.

Azért szakítottak, mert rájött, hogy nincs közös jövőjük, és azt se viselte jól, hogy másokkal is volt viszonya a kajakosnak.

A Blikk kereste Tápai Szabinát és Kucsera Gábort is, de nem nyilatkoztak.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!