L. Tamás álmukban végzett a 16 éves Júliával és a 14 éves Tímeával tavaly májusban. A férfi azt mondta, nem emlékszik a gyilkosságra.


Soha nem gondoltam volna, hogy én fogom okozni a gyermekeim halálát - erről beszélt a tárgyalásán L. Tamás kedden a Budapest Környéki Törvényszéken a Blikk beszámolója szerint. A férfi tavaly májusban egy baltával brutálisan megölte a két tinédzserkorú lányát, majd megpróbált öngyilkos lenni.

A férfi az ügy újabb tárgyalási napján arról beszélt: szerette volna, hogy a családjuk egyben maradjon, nem is akart elköltözni.

Teljes letargiában, leforrázva éreztem magam. Szégyelltem ezt a helyzetet a külvilág felé, hogy szétmentünk, hogy valami nagyon elromlott, amit nem tudtam orvosolni. Derült égből villámcsapás volt a válás beteljesülése számomra” - mondta a Blikk beszámolója szerint L. Tamás. Bevallása szerint magát okolta, hogy a kapcsolatuk megromlott a feleségével, ennek oka pedig a felesége által érzett szeretethiány lehetett.

A férfi határozottan állította, hogy egyáltalán nem emlékszik a gyilkosságokra, és arra sem, hogy később vonat elé vetette magát.

A terve megvalósításához egy baltát is vásárolt. Tavaly május 20-án a 16 éves Júlia és a húga, a 14 éves Tímea is nála voltak, és miután a lányok elaludtak Tamás végzett velük.

„Nagyon rossz érzés, mert olyan szituációkra vetemedtem, ami a lányaim élete ellen irányul. Nagyon sajnálom, amit tettem, elnézést kérek.

- mondta első vallomásában, amit a bírónő olvasott fel.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!