Mint arról mi is hírt adtunk, két ember a helyszínen meghalt és többen megsérültek abban a közlekedési balesetben, amely péntek reggel történt Nyársapátnál. A buszra várakozó iskolások közé csapódott egy furgon Pest megyében.

Egy kisfiú és az őt kísérő édesanyja szörnyethalt, testvére és egy kislány súlyosan megsérült, mentőhelikopterrel vitték kórházba őket. Rajtuk kívül még ketten kerültek kórházba.

A feleségét és kisfiát elvesztő férfi azt mondta az RTL Híradónak, hogy a szomszéd szólt be neki, hogy menjen ki a megállóba, mert nagy baleset történt. Az apa a legkisebb gyerekkel volt otthon, de elsők között érkezett a helyszínre. Azonnal a családját kereste. Szólította a gyerekeket, de nem válaszoltak. Az édesanyát is kereste, látta, hogy milyen állapotban van, szólította - de már nem volt kihez.

Az apa megismerte a sofőrt, akire rákiabált, hogy "neked véged van, megölted a gyerekeimet, a feleségemet".

hirdetés

Kiderült, hogy a furgon vezetőjét mindenki ismeri a faluban, több fóliása is van, az apa is nála dolgozik. Évek óta jóban voltak. Egy ismerős szerint egy józan életű ember a gázoló, aki rendes családapaként élt eddig. A Híradó úgy tudja, hogy a férfi a lányát vitte iskolába és már hazafelé tartott, mikor a baleset történt. Az okot még nem tudni.

Egy szemtanú gyerek szerint a furgon furcsán ment, cikázott a hátulja, majd hirtelen megfordult. Mások szerint egy autót nem vett észre a vezető és az ütközés elkerülése miatt rántotta el a kormányt, pont a buszmegállónál.

VIDEÓ: Az RTL Híradó beszámolója



hirdetés