Kozma Zsuzsanna egy hegymászó túrán vett rész Jordániában, ekkor történt a tragédia. A fia nem akarja elfogadni, hogy édesanyja hibája miatt történt a baleset.


Nem nyugszik, amíg elő nem kerülnek a felelősök - erről beszélt a Blikknek Kozma Zsuzsanna fia. A kétgyermekes fitneszedző hétfőn halt meg Jordániában, vélhetően megcsúszott egy szelfi elkészítése után és a mélybe zuhant.

Kozma Zsuzsanna évek óta az egészséges táplálkozás és a sportos élet szószólója volt. Ő hívta életre a FittMókát, óvodáskorú gyermekektől időskorúakig rendszeresen tartott tornákat.

A nő halálhírét egy közeli ismerőse erősítette meg a Facebook-oldalán. Glonczi László arról írt, hogy

A Blikk most azt írja a beszámolók alapján, hogy a csoport már indult vissza az egyik sziklától, de Zsuzsa azt mondta, ő még csinál egy szelfit magáról a sziklán. Mivel egyedül maradt, ezért pontosan még nem tudni mi történt, de fotózás közben vélhetően megcsúszott és a mélybe zuhant.

Zsuzsanna fia nem akarja elfogadni, hogy édesanyja hibája miatt történt a baleset.

„Úgy tudom, ez nem baráti kirándulás volt, a túra szervezője pénzt kért a résztvevőktől.

– mondta Norbert a Blikknek.

A fiatalember azt is hozzátette: most próbálnak utánajárni, hogyan juthat haza Zsuzsanna holtteste, de egyelőre azt sem tudni, mikor lehet hazaszállíttatni és hogy ezt ki végzi majd el.

„Személyes holmijait majd a túra vezetője hozza haza hétvégén, a csoport akkor érkezik vissza. Szeretnék a szemébe nézni ennek az embernek, tőle hallani, hogy pontosan mi történt!” - fogalmazott Zsuzsanna fia.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!