A videó letarolta a netet, de a két sztárnak valójában semmi köze hozzá, mesterséges intelligenciával készült. A titokzatos készítő nem akarja felfedni a kilétét.


Eltakart arccal és eltorzított hangon szólalt meg a Fókusznak a kamu Azahriah-Szoboszlai Dominik-klip készítője. Szerinte sok mindenkit megbotránkoztatna, ha kiderülne, kicsoda.

Letarolta a hazai internetet Azahriah és Szoboszlai Dominik „közös dala”, a videó Tiktokon gyorsan átlépte az egymilliót, és a YouTube-on is már meghaladta a 730 ezres nézettséget.

A Fókusznak most megszólalt a videó titokzatos készítője is. A Frontemberként bemutatkozó szerző maszkban, eltorzított hangon, teljesen felismerhetetlenül beszélt a stábnak.

„A Full of Stars, azaz a »FOS« az egy kísérleti projekt, aminek én »A Frontember« vagyok a vezetője. Valószínűleg Magyarországon, de még az is lehet, hogy a világon sem csinált senki ilyet, úgyhogy egyelőre szeretnénk megtartani a névtelenségünket. Ez az egyik ok” - fejtette ki a titokzatos dalszerző. Ahogy fogalmazott:

A riporter itt vissza is kérdezett, hogy ismert ember-e? Erre A Frontember csak annyit felelt: „most is a tévében vagyok, nem?”


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!