Lakatos Gabriella elkeseredettségében 50 szem gyógyszert vett be, testvére gyors közbelépése mentette meg az életét.


Mint arról beszámoltunk, múlt csütörtökön végezni akart magával az a nő, akit korábban megvakított a volt párja. Exe azért nyomta ki puszta kézzel Lakatos Gabriella mindkét szemét, mert nem tudta elfogadni, hogy a nő szakított vele. A kemecsei anya csütörtökön egy egész üvegcse erős gyógyszert vett be, szerencséjére azonban az édesanyja ezt időben észrevette, és szólt Gabriella testvérének. Róbert korábban ápolóként dolgozott, ezért tudta, hogy mit kell tennie. Kimosta a nő gyomrát, akit ezután kórházba szállítottak, jelenleg pszichiátrián kezelik.

Gabriella most a Fókusznak nyilatkozva beszélt arról, miért próbált meg öngyilkos lenni. Hiába fogták el a volt párját, miután brutálisan bántalmazta őt, és hiába költözött el a nő a kislányával, az exe ismerősei nem hagyják őket békén. Egy nap például benzinnel locsolták le a házukat.

Gabriella magát okolja amiatt, hogy a családja életére törtek. Elkeseredettségében vett be 50 szem gyógyszert, ami akár végzetes is lehetett volna számára. Testvére szerint, ha nem mosta volna ki azonnal a nő gyomrát, összeomlott volna a keringése.

- mondta.

A nő testvérének, Lakatos Róbertnek is elege van abból, hogy nekik kell menekülniük, pedig nem ők a bűnösök.

- mondta sírva a Fókusznak.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!