A szülő szerint a gyermeke évek óta imádta a lövöldözős játékokat, és sok probléma volt vele.


Mint arról korábban írtunk, egy 17 éves miskolci fiút a TEK kommandósai hurcolták el az otthonából, mert azt tervezte, hogy fegyvert vesz, és valamelyik általános iskolában lövöldözésbe kezd.

A fiú egy online közösségi oldalon írt a tömeges mészárlásról, a magyar hatóságok és a TEK összehangolt munkával 24 órán belül beazonosították, majd elkapták őt.

A Miskolci Járásbíróság elrendelte egy fiatalkorú letartóztatását, aki a megalapozott gyanú szerint különböző közösségi platformokon a világban elkövetett iskolai lövöldözések iránti szimpátiájának adott hangot, lőfegyvert használókról, fegyveres konfliktusokról, bűnözőkről posztolt, és kifejezte azt a vágyát, hogy maga is fegyvert használhasson - tájékoztatta a Miskolci Törvényszék vasárnap az MTI-t.

A Blikk most megkereste a fiú édesanyját, aki szerint látszat és a valóság azért nem ugyanaz.

„Nem vagyok elvakult, abszolút megértem, hogy aki hallja vagy olvassa, hogy a fiam miket írt, elborzad. Én is ezt tenném, ha nem az én fiamról lenne szó. Azonban én ismerem őt a legjobban, pontosan tudom, hogy a látszat és a valóság nem is állhatna messzebb egymástól. Levente egy visszahúzódó, szerény, magának való gyerek, akinek a legjobb barátja a kutyája.

– mondta a lapnak a megtört édesanya.

– zárta szavait Levente édesanyja.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!