Minősített szexuális kényszerítéssel, minősített személyi szabadság megsértésével és gyermekpornográfiával vádol a Győri Járási Ügyészség egy 40 év körüli férfit, miután az bántalmazott, megpofozott és szexuális együttlétre kényszerített egy 18 év alatti gyakornok lányt, írja az Ügyészség weboldala.

A férfi 2018-ban, 39 évesen, a munkahelyén, egy étteremben ismerkedett meg az akkor 17 éves lánnyal. 2018 őszén flörtölni kezdett vele, ám amikor a lány megtudta, hány éves és azt, hogy két gyermek édesapja, szakítani akart vele. A férfi azonban a lány elutasítására

féltékenységgel és ingerültséggel reagált, majd azzal kezdte fenyegetni, hogy szakításuk esetén nyilvánosságra hozza a munkatársaikat kritizáló üzeneteit.

A lány ezért 2019 elején újra találkozott a férfival, aki ekkor, féltékenysége miatt, szó nélkül kivette a lány kezéből a mobiltelefonját, amivel elindult az otthona felé azzal, hogy majd csak akkor adja vissza, ha átnézte az azon lévő üzeneteket. Közben a telefonját visszakövetelő lányt két kézzel hanyatt lökte, szidalmazta és fel is pofozta.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>



hirdetés