A horvátokat támogató Ivana Knöllt körülrajongják a férfiak, még házassági ajánlatokat is kapott.

Aki követi a focivébét, minden bizonnyal ismerős neki az a horvát hölgy, aki szépségével és bevállalós, egyedi szurkolói öltözékével tűnt ki a többi drukker közül. Ivana Knöll

hiszen már több tornán is a lelátókról támogatta a csapatot. Természetesen Katarból sem hiányozhatott, ahol szokásához híven, az ottani öltözködési illemszabályokra fittyet hányva igen sokat mutató szettekben mutatkozott.

Ivana Knöll (@knolldoll) által megosztott bejegyzés

Bizonyára a horvát focisták sem bánják, hogy egy ilyen csinos hölgyet is a szurkolóik között tudhatnak, de a többi drukkert is lenyűgözte Ivana szépsége. A modell pár napja már posztolt egy videót arról, hogy néz ki egy átlagos napja Dohában: a férfi drukkerek nem győznek a közelébe férkőzni, hogy egy közös fotót készíthessenek vele.

Ivana Knöll (@knolldoll) által megosztott bejegyzés

Hasonló történt vele a minap is, amikor szintén megrohamozták a rajongók. Erről Instagram-oldalán osztott meg néhány sztorit, és mint az az emojikból kiderül, még őt is meglepte ez.

Ivana viszont annyira nem bánja, hogy ekkora figyelmet kap. A Daily Mailnek elárulta, hogy naponta 200 ezerrel nőtt az Instagramon a követőtábora a vb alatt, és számos pikáns üzenetet is kapott. Többen házassági ajánlatot tettek neki, de volt példa arra is, hogy focisták hívták el egy találkozóra. Ő viszont nem hajlandó semmi ilyesmire, hiszen elmondása szerint nem ilyen céllal utazott Katarba.

Azt is elmondta, hogy megdöbbentette, hogy sokan azt gondolták, ő egy könnyen kapható nő, mivel merészen öltözködik. Erről azonban szó sincs.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!