A 26 éves Luke Morgant és a 22 éves Emma Cole-t Staffordshire-ben azzal vádolja a bíróság, hogy meggyilkolták kilenc hetes kisfiukat, Tyler Morgant. A szomszédok állítólag hallották, ahogy a fiatal házaspár még éjjel egykor is hangosan veszekszik, főként a pénzen.


A többi már csak a bíróságon derült ki: a férj állítólag szeretkezni akart feleségével, de a kisbaba még fent volt - nyilván az ordítozás miatt -, ezért nem tudtak tőle nyugodtan bevonulni a hálószobába. A feltételezések szerint a pár valamelyik tagja - talán mindketten - ekkor eshettek neki a csecsemőnek. A mentőket az anya hívta ki éjjel három előtt valamivel, azt mondta, a baba nem lélegzik.

Tylert azonnal a helyi Walsall Manor kórházba szállították, a mentőben próbálták újraéleszteni. A kórházban már semmit sem tehettek érte: a baba szervezete összeomlott, és az orvosok szerint több bordája is eltört. Valószínűleg egy vagy több erőteljes nyomás érte a testét, az okozta a végzetes sérüléseket - nyilatkozta a kórház.

A házaspárt bíróság elé állították. Az is ellenük szól, hogy a házkutatás során a rendőrök üres borosüvegeket is találtak náluk, tehát nem kizárt, hogy alkoholos befolyásoltság alatt álltak. A vádlottak egyelőre mindent tagadnak, a per folytatódik.



ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!