A szálloda takarítói jelezték a rendőrségnek, hogy valami nem stimmel, mert vért találtak a szobában.


Meggyilkolhatta, majd egy bőröndbe rejthette négyéves kisfiát egy mesterséges intelligenciával foglalkozó indiai startup vezetője, írja a Reuters a helyi rendőrség közleménye alapján. A nőt akkor kapták el, amikor hazafelé tartott a nyaralásból.

Suchana Seth szombaton jelentkezett be a gyerekkel együtt egy goai szállodába. A hétfői távozáskor azonban már egyedül hagyta el a hotelt. A takarítók akkor értesítették a rendőrséget, amikor vérfoltokat találtak a szobában. A hatóságok ezután léptek kapcsolatba a The Mindful AI Lab vezérigazgatóját fuvarozó taxissal, akit arra kértek, hogy egyenesen a legközelebbi rendőrőrsre vigye a nőt.

A kisfiú holttestét akkor találták meg, amikor kinyitották Seth bőröndjét. Az asszony férje Indonéziában van. Őt megkérték arra, hogy térjen vissza az országba.

Az egyik indiai tévéhíradó beszámolója szerint Seth előbb altatót adott a gyereknek, majd miután elaludt, egy párnával fojthatta meg. A híradóban arról is közöltek felvételt, ahogy a rendőrök egy zsákkal a fején vezetik a gyilkossággal gyanúsított anyát:

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!