Döbbenetes gyilkosság történt Oroszországban. Egy agydaganattal küzdő apa megölte a saját gyerekét, mert szerinte az anya nem lett volna képes felnevelni őt - számolt be róla a Mirror.

Oleg Drachev feleségével és 13 éves kisfiával élt Moszkvában, és orosz médiaértesülések szerint egy boldog, kedves családnak ismerték őket. Az apa minden szabadidejét a gyerekével töltötte: sokszor mentek hegyet mászni, kirándulni, úszni, együtt építettek melléképületet a nyaralójukba és kennelt a család kutyájának.

A dolgok akkor durvultak el, amikor a 40 éves férfinél nemrég gyógyíthatatlan agydaganatot diagnosztizáltak. Az apa halálra késelte a fiát álmában, miután a felesége elment dolgozni.

A nő aggódni kezdett, amikor nem válaszoltak a telefonhívásaira, ezért hazasietett. Csak úgy tudott bejutni a házba, hogy betörte az egyik ablakot. Odabent már csak azt látta, hogy a fia holtan fekszik az ágyában.

A férj ekkor a saját feleségére is rátámadt a késsel, de a nőnek sikerült kitérnie előle, és bezárta a férfit a szobába, még mielőtt baj történhetett volna.

hirdetés

Ezután hívta a rendőrséget.

Drachev azt mondta a kihallgatásán, hogy azért ölte meg a fiát, mert szerinte a felesége nem lenne képes felnevelni a gyereküket, és nem tudná fizetni a ház jelzálogát.

A férfi anyja az egyik helyi lapnak azt mondta: az apa imádta a fiát, sosem bántotta, sőt inkább az anya volt az, aki rendszerint leszidta a gyereket.

De amióta Oleg megtudta, hogy halálos beteg, "megőrült" az asszony szerint.

Drachevet őrizetbe vették, és jelenleg egy pszichiátriai kivizsgáláson vesz részt egy moszkvai kórházban.


hirdetés