A lányával utazott a mesés görög szigetre. Mikor azonban megérkeztek a hotelbe kiderült, hogy a bőröndjükből eltűnt két telefontöltő.


Meglopták Erdélyi Mónikát és lányát a korfui nyaralásukon: két töltőt emeltek el a bőröndjükből.

Erdélyi Mónika a napokban tett közzé egy videót, ami a korfui nyaralásukról szóló sorozat első része. Mielőtt azonban a kalandjaikra rátértek volna, Mónika elmondta, hogy mikor megérkeztek a hotelebe, akkor vették észre, hogy meglopták őket.

Mint kiderült, két telefontöltőt emeltek el tőlük. Először azt gondolták, biztos az utolsó pillanatban kivették ezeket a bőröndből, de mikor hazaértek világossá vált számukra, hogy nem erről volt szó.

A két töltő értéke 25 ezer forint. Mónika azt mondta, szerencsére a baráti társaságban akadt két hasonló töltő, amit kölcsönkérhettek, mielőtt újakat vettek volna. Szerinte azonban nagyobb baj is lehetett volna, ha például vészhelyzeti hívást kellett volna indítaniuk, de lemerülnek a telefonjaik.

- mondta az esetről Erdélyi Mónika.

Az egykori műsorvezető néhány tippet is megosztott a hasonló esetek elkerülésére. Szerinte a legjobb módszer, ha felszállás előtt lefóliázzuk a bőröndöt, illetve ha az értékeinket felvisszük a fedélzetre magunkkal egy kézipoggyászban.

A teljes videót itt tudod megnézni.

(Forrás: 24.hu)


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!