Hazatért a dzsungelből Pintér Tibor, akit nem meglepő módon nem a kedvese, Frida várt a repülőtéren - írta a Blikk.


A Celeb vagyok, ments ki innen! műsorban Tóth Andi énekesnőt gyertyafényes randira hívta, és más érdekes dolgok is történtek a műsorban. Ez aztán oda vezetett, hogy a kedvese, Frida levelet küldött a táborba, amelyben szakított vele.

A Blikk még a reptéren megkérdezte a színészt: "Frida még a barátnőm, ezt biztosan kijelenthetem!

Amikor megkaptam Frida levelét, akkor teljesen összetörtem. Igazából akkor jöttem rá, hogyan is éltem eddig.

Itt van Frida, aki nagyon szeret, és mégsem tudom úgy megélni ezt a szerelmet, ahogyan szeretném. De nagyon hálás vagyok neki, mert miután kiestem, beszéltünk, és azt mondta, hogy kész megbocsátani. Leülünk és átbeszélünk mindent, elmagyarázom neki, hogy mi miért történt, és remélem, ettől csak még erősebbek leszünk" – mondta a Nemzeti Lovas Színház igazgatója a Blikknek.

"Nekem mindig a hivatásom volt az első, és ezt sokan nehezen viselik. A lányomnak, Jankának is nagyon hálás vagyok, hogy soha nem vetette a szememre, hogy nem én neveltem, vagy nem voltam vele annyit, amennyit szeretett volna" – tette hozzá a színész, akit a lánya várt a reptéren, és erről maga Tenya sem tudott előre.

"Meglepi volt" - mondta a lány mosolyogva.

A Blikk megkérdezte Pintér kedvesét is, aki mindössze egy évvel idősebb a lányánál, hogy miért nem volt kinn a reptéren.

"Az érettségire készülök. Anyukám szerint, és persze, szerintem is, most ez a legfontosabb, ezért sajnos nem tudtam felutazni Budapestre" – mondta Frida. "A hét végén leülünk majd Tibivel, és mindent átbeszélünk. Szeretem őt, ezért is hallgatom meg, hogy miért történt mindez. Már nagyon várom, hogy lássam" – mondta a lány a lapnak.

A színész nem fog unatkozni itthon, el is mondta, mi vár rá a héten:

"A fiamhoz és édesanyámhoz megyek először, majd a lovaimhoz. A mozgás is nagyon hiányzott, edzenem is kell."



ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!