A pornósra pöccent be a feleség, amiért a férje magához nyúlt a fenékrázós videója közben. Yasmina Khannak esze ágában sem volt leszedni a kérdéses felvételt.


Privát üzenetben kérte meg egy feleség az OnlyFans egyik legismertebb brit sztárját, hogy törölje az internetről a tartalmait, írja a Daily Star. Az asszony azon pöccent be, hogy maszturbáláson kapta a férjét, miközben Yasmina Khan videóit nézte.

„Miért posztolsz twerkelős videókat?? Rajtakaptam a férjemet, hogy a videóidra kiveri!!! Ez nem helyes! Szedd le a videókat, kérlek!” – írta a nő a tartalmaival évi 250 ezer fontot (111 millió forint) kereső erotikus modellnek. Khan képernyőfotót készített az üzenetről, majd kiposztolta az X-re. A fotóhoz mellé csak ennyit írt:

„HAHAHAHAHAHAHAHA”

A 26 éves pornósnak esze ágában sem volt leszedni a fenékrázós videókat.

Khan elmondása szerint rendszeresen kap bizarr megkereséseket a közösségi médiában arról, hogy szellentsen egy üvegbe és küldje el rajongóinak. Akadnak olyanok, akik a levágott lábkörméért fizetnének, mások pedig a pisijéért adnának pénzt. Ezek mellett már szinte teljes normális, ha valaki a használt bugyiját vagy melltartóját szeretné megkaparintani.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!