A világelső Novak Djokovic legyőzte az olasz Matteo Berrettinit a US Open negyeddöntőjében.

Kapcsolódó

Djokovic borzasztó kezdés után nyert és utolérte Agassit

A szerb a 79. győzelmét aratta New Yorkban és már negyeddöntős a US Openen.

Ahogyan az előző fordulóban, úgy Berrettini ellen is elveszítette az első szettet a szerb klasszis, igaz ezúttal rövidítésben. Ezután viszont rákapcsolt Djokovic és megállíthatatlanul játszott, az olasznak gyakorlatilag esélye sem volt bármit kiharcolni. A folytatásban a német Alexander Zverevvel meccsel majd a döntőért.

Az év eddigi három Grand Slam-tornáját megnyerő Djokovic már csak két győzelemre van 21. GS-serlegétől, amellyel egyedüli rekorder lenne a férfiaknál, megelőzve a szintén 20-nál tartó Roger Federert és Rafael Nadalt.

A 18 évesen menetelő Carlos Alcaraz számára viszont véget ért a torna, a spanyol tehetség az Auger-Aliassime elleni mérkőzés első játszmáját 6:3-ra veszítette el, majd a második szettben feladta a meccsét.

Eredmények - US Open, negyeddöntő

Djokovic (szerb, 1.)-Berrettini (olasz, 6.) 5:7, 6:2, 6:2, 6:3
Zverev (német, 4.)-Harris (dél-afrikai) 7:6 (8-6), 6:3, 6:4
Auger-Aliassime (kanadai, 12.)-Alcaraz (spanyol) 6:3, 3:1-nél Alcaraz feladta
Medvegyev (orosz, 2.)-Van de Zandschulp (holland) 6:3, 6:0, 4:6, 7:5

Az elődöntőben: Djokovic-Zverev, Medvegyev (orosz, 2.)-Auger-Aliassime (kanadai, 12.)

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!