A rendőrök két fiatalt elvittek a helyszínről.


Mélybe zuhant egy diák egy I. kerületi gimnázium ablakából - értesült a Bors.

A lap az ott tartózkodó tanulóktól megtudta, hogy egy 12. osztályos lány zuhant a mélybe az iskola egyik első emeleti ablakából.

Az iskolához egy rendőrautó is kivonult, akik két fiatalt elvittek. Azt egyelőre nem tudni mi történt, a rendőrség későbbre ígért hivatalos tájékoztatást.

Nem ez volt az eső eset, hogy ebben a gimnáziumban baleset történt. Két évvel ezelőtt egy másik diák is kiesett az ablakon.

Idén már sokadik alkalommal fordul elő, hogy egy diák kiesik az ablakon. November elején a balatonfüredi Lóczy Lajos Gimnázium második emeletének egyik ablakán ugrott ki egy 17 éves fiú, akit életveszélyes sérülésekkel, mentőhelikopterrel szállították kórházba.

Szeptemberben pedig szintén ebből a kerületből egy 12 éves fiú zuhant ki a Kosztolányi Dezső Gimnázium ablakából, aki a mobiltelefonját nyomkodta és vélhetően elvesztette az egyensúlyát. A szülők akkor elmondták, hogy nem az volt az első eset, amikor a gyermek kiült az ablakba. Korábban már szóltak rá tanárok, hogy ne ott telefonozzon.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!