A 25 éves lány 8 hónapig titokban tartotta, hogy ő lesz édesapja donorja. A „leleplezésről” készült videó rengeteg ember szemébe csalt könnyeket.


Egy Missouri állambeli férfi sokat köszönhet a saját lányának: az ő veséjének sikeres átültetésével szerencsére nem kell tovább aggódnia a súlyos betegsége miatt.

- mondta John Ivanowski a News4 híradójának, amikor megtudta, hogy mi történt. Az édesapának ugyanis veseátültetése volt, de arról nem volt fogalma, hogy pontosan kinek a veséjét ültetik be a szervezetébe.

A News 4 kamerái előtt az édesapa elárulta, hogy amikor megtudta, hogy a lánya a donor, egyszerre nagyon ideges lett, de természetesen hálás is volt.

Delayne Ivanowskinak több mint egy éve támadt az az ötlete, hogy vesedonorrá váljon, miután az orvosok közölték az édesapjával, hogy súlyos autoimmunbe tegségben szenved, ami a veséjét támadja.

Delayne ezt nem bírta nézni, szerinte ezt senkinek nem kellene végigcsinálnia, ezért inkább úgy döntött, hogy segít az édesapjának. A 25 éves lány megszerezte édesapja orvosának telefonszámát, és rengeteg alkalmassági teszt után végül végrehajtották a műtétet.

A felvétel igazán a TikTokon terjedt el, nem véletlenül: az édesapa itt szembesül azzal ténnyel, hogy a saját lánya veséjét ültették be a szervezetébe.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!