Túl sokat ivott és őrült módjára viselkedett a tizenkilencedik születésnapján Alicja Kosno, blackburni pincérnő - írja a Daily Star című brit bulvárlap. Bár a rendőrök lehetőséget adtak a lánynak, hogy megússza egy figyelmeztetéssel az incidenst, az ügy bíróságig jutott.


A tizenkilencedik születésnapját ünneplő Kosno annyira berúgott, hogy alig bírt állni a lábain. Az anyja és két barátja Edinburgh belvárosában próbálta begyömöszölni őt egy autó hátsó ülésére, amikor megálltak mellettük a rendőrök, hogy megkérdezzék, segíthetnek-e valamiben.

Kosno anyja elmondta nekik, hogy a lánya túl sokat ivott, rosszul lett, a járdán feküdt és nehezére esett a légzés, ezért mentőt hívtak hozzá. Csakhogy a mentőautó kiérkezése előtt fél perccel a lány hirtelen jobban lett, felpattant és nem hagyta, hogy megvizsgálják. Később rugdosni kezdte az egyik rendőrt, majd amikor a másik megpróbálta lefogni, annak a karjába harapott, de olyan erővel, hogy a rendőr karja vérezni kezdett.

A fiatal nőt végül kórházba szállították, ahol tovább üvöltözött a rendőrökkel és a kórház dolgozóival. Közben mindvégig úgy tűnt, Kosno valamiért nagyon viccesnek találja, ezért rettentően élvezi a helyzetet.

Alicja Kosno a történtek után éppen egy évvel, a huszadik születésnapján állt bíróság elé. Szinte mindent beismert, azt mondta, rengeteget ivott, alig emlékszik valamire, abban viszont biztos, hogy nem tudta annyira erősen megharapni a rendőrt, hogy az vérezni kezdjen, mert anyja a szája elé tartotta a kezét.

A bíró szerint Alicija még mindig nem fogja fel az ügy komolyságát, és megpróbálja viccként kezelni az egészet. A tárgyalás a jövő hónapban folytatódik.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!