Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A brit sajtó többsége, köztük leginkább a Daily Mail lap, egyáltalán nincs oda, hogy Harry herceg és amerikai származású neje, Meghan Markle ilyen rövid idő alatt olyat tett, amely árthat a monarchiának.

A lap szerint minden egyes, függetlenségre törekvő királyi családtag, tettével megkérdőjelezi a Korona legitimitását, mivel a királyokat és királynőket nem kinevezik, felkérik, hanem ők Istentől kapják a rájuk ruházott rangjukat, és az azzal járó feladatokat, mindaddig, amíg haláluk pillanata el nem érkezik.

Most a Daily Mail olyan információkat közölt, amely még inkább ellenszenvessé teheti a sussexi herceget és nejét a brit közvélemény szemében, különösen Meghan-t.

Ha hinni lehet a lapnak, a hercegné azt mondta a királyi családból való távozásuk kapcsán: "Ez a legjobb dolog, ami valaha Harryvel történhetett. És ez azért sikerülhetett, mert nagyon szeretem őt!".

Majd hozzátette, hogy mindkettőjük lelke már belefáradt a sok szenvedésbe, és Meghan már nem bírta, hogy férje annyira szenved. Ezt egy közeli barátjuk mesélte a lapnak, aki hozzátette, hogy a rájuk nehezedő nagy nyomás lelki nehézségeket okozott, amivel nem volt könnyű megbirkózni.

Ugyanezen belső informátor szerint Harry és Meghan egyelőre még nem sietnek a költözéssel, csak később tervezik kialakítani a 12 millió dollárt érő villában az otthonukat, amit egy titokzatos barátjuktól vesznek majd bérbe, és az Instagram profiljuk nevét sem változtatták meg.

A lap úgy tudja, hogy nincs is nagyon szándékukba megtenni a névváltoztatást, mivel őket mindig hercegként és hercegnőként fogja ismerni a világ, éljenek bárhol és dolgozzanak bármit is.

Arthur Edwards, a brit monarchia szakértője teljesen mást állít Meghan Marklehez képest. A szakértő szerint mindenki szomorú a brit királyi családban, beleértve Harry herceget is.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!