Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Meghan Markle féltestvére tovább folytatja a drámázást. Samantha Markle a Mirror-nak adott interjút, hogy szimpátiát keltsen magának és apjának, Thomas Marklenek - ezzel pedig bajba sodorja Meghan édesanyját, Doria Raglandot is.

Annak ellenére, hogy örül Archie baba érkezésének, Samantha Markle ismét a sajtóban panaszolta el, hogy mennyire bántja, hogy félretették, és hogy apjának, Thomas Marklenek is jelen kellett volna lennie az új királyi baba születésénél.

"Szomorú vagyok. Neki is (szerk. megj. Meghan Markle édesapjának) ott kellett volna lennie." - mondta a hercegnő féltestvére. "A kirekesztés olyan sebet ejtett a szívében, mint egy tőr. Szegény Archie Őfelsége nem fogja megismerni az ő kreatív, szerető nagyapját."

Majd hozzáteszi, hogy Doria Raglandnak meg kellett volna győznie Meghan Markle-t, hogy apját is elhívja a szülésre.

"Mondhatta volna, hogy 'hozd el az apádat', de sajnos hiányzott belőle ez az erőfeszítés." - panaszkodott Meghan Markle féltestvére.

Samantha azzal vádolta meg Doria Radlandot, hogy semmit nem tesz meg azért, hogy Meghan Markle és apja kibéküljenek.

"Doria meg sem próbálta megjavítani a Meghan és apja közötti szakadékot. Mindenki azt remélte, hogy Doria és Meghan megértik végre ennek fontosságát, de nem hiszem, hogy ez valaha is megtörténhet." - mondta a nő.

View this post on Instagram

Today The Duke and Duchess of Sussex are delighted to share their first public moment as a family. They are so incredibly grateful for the warm wishes and support they've received from everyone around the world, since welcoming their son two days ago. Photo cred: Chris Allerton ©️SussexRoyal

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Nemrég Thomas Markle is megszólalt a kisfiú születésével kapcsolatban, azt reméli, hogy az újszülött ismét összehozza őt lányával, aki mérhetetlenül csalódott benne, amiért a férfi kéretlen interjúkat adott az amerikai sajtónak, búsás pénzösszegekért.

Samantha Markle és Meghan Markle soha nem álltak közel egymáshoz, akárcsak apja, féltestvére is csak ront a helyzeten kéretlen és sopánkodó nyilatkozataival.

Meghan Markle mélyen csalódott családja egy részében, és úgy döntött nem vesz tudomást róluk, helyette inkább az anyaságra koncentrál.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!