Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Thomas Markle szinte már minden reményt elvesztett azzal kapcsolatban, hogy láthassa unokáját, a kis Archie-t. Meghan hercegné határozottan kijelentette, hogy sosem fogja engedélyezni édesapja számára a látogatást, ezért az összetört apa egy interjúban fakadt ki és kérlelte lányát, hogy legalább egyszer hadd láthassa kis unokáját.

"Annyira szeretem a lányom." - Thomas Markle már nem bírt tovább tétlenül maradni, így pár napja a Daily Mailnek adott interjút a kialakult helyzettel kapcsolatban.

Mr. Markle szörnyen érzi magát, hogy még csak lehetőséget sem kap arra, hogy találkozhasson unokájával. Akik figyelemmel kísérik a királyi család életét, azok bizonyára tisztában vannak azzal, hogy mekkora feszültség van az apa és a lánya között.

Minden akkor kezdett elharapózni, mikor 2 éve Meghan kitiltotta apját az Harry herceggel kötött esküvőjéről.

"Néha úgy érzem, hogy az emberek azt hiszik, nem szeretem a lányom. Pedig annyira szeretem" - magyarázta Mr. Markle. "Nagyon elkeserítő, hogy nem láthatom. Mi sem tenne boldogabbá, mint kitenni egy képet a kis Archie-ról a lányom képe mellé."

Az interjú láttán a közvélemény egyből két táborra osztódott, viszont meglepő módon sokkal többen voltak azok, akik elítélték Meghant, amiért ilyen "szívtelenül bánik apjával", és még csak az üzeneteire sem válaszol, pedig azért nem szabadna elfelejtenünk, hogy Mr. Markle hányszor hozta már kínos helyzetbe lányát úgy a királyi család, mint a világ szeme előtt.

Szerinted valaha is megtörik a jég? Vagy még jó hosszú ideig elhúzódik az apa-lánya páros között a feszültség?


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!