Meghan hercegné születése kapcsán, apja, Thomas Markle is megszólalt, pontosabban kiadott egy közleményt, amiben érthetően örömét fejezte ki unokája megszületése miatt. A hercegné nem tartja kapcsolatot az apjával, aki egyébként otthagyta a családot, mikor Meghan még kicsi volt.

De nem ebből fakad a rossz viszony, hanem mióta Meghan bekerült a királyi családba, apja főként rémes nyilatkozataival hívta fel magára a figyelmet, illetve aprópénzért szolgáltatott ki fotókat Meghanékről a paparazziknak. Ezeket érthetően nem nézte jó szemmel a hercegné, és azóta nem beszél az apjával. A nyilatkozatban amúgy az áll:

Örömmel hallom, hogy minden jól ment, anya és fia pedig jól vannak. Büszke vagyok, hogy az unokám a brit királyi családba született, és biztos vagyok abban, hogy a brit koronát és a népet szolgálva nő majd fel, tisztességben, becsületben és méltóságban. Isten áldja meg őt, erőt és egészséget kívánok neki, és persze gratulálok csodás lányomnak, Meghannek és Harry hercegnek is. Isten áldja a Királynőt!

Valószínűleg ez is kevés lesz ahhoz, hogy a hercegné újfent szóba álljon apjával, aki legutóbb megint lenácizta vejét. Utóbbi születés-bejelentő nyilatkozatát itt szedtük ízekre:

Fogadjunk, nem figyelted, mi zajlott Harry herceg interjújánál a háttérben

Az újszülöttön kívül két másik tagot is megismertünk a királyi családból.

Kiemelt kép: Chris Jackson/Getty Images


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!