A békés megyei nő egy szemészeti műtét után akarta megnézni a leleteit, ekkor szembesült azzal, hogy az elektronikus rendszer szerint már halott. A Gyulai Kórház szerint technikai jellegű probléma történt.


Halottnak nyilvánítottak és fel is boncoltak egy békés megyei nőt a Gyulai Kórházban, legalábbis az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Térben (EESZT) rögzített adatok szerint - számolt be róla az RTL Híradó.

"Aztán néztem, hogy jó oldalon járok, ez a személyre szabott, TAJ-számommal elátott kész átverés show, vagy egy meghökkentő esti mesét nézek?" - mondta a nő, akinek az elektronikus rendszerben rögzített adatok szerint a boncolása 25-én keződött és 31-én fejeződött be.

- mesélte arról, hogy a rendszer az állítólagos halála után is rögzítette a vele történteket.

"Tudtam, hogy hát ezt én olvasom, itt vagyok, dehát idézőjelben elteszik az embert láb alól, rossz érzés volt, de akkor éjszaka persze nem aludtam" - nyilatkozta a Híradónak.

A Gyulai Kórház az RTL megkeresésére úgy reagált, hogy vizsgálatot indítottak az ügyben, ami megállapította, hogy technikai jellegű probléma történt, amit már jeleztek is az EESZT munkatársai felé. A hiba kijavítását megkezdték, az ellátással kapcsolatos adatokat javították.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!