Kárászy Szilvia hosszú ideje küzdött betegségével.


Hosszan tartó, súlyos betegség után szerda hajnalban elhunyt Kárászy Szilvia, Tahi Tóth László színművész özvegye – adta hírül a Blikk.

A zongoraművész alig két hete műtéten esett át, amit a szervezete nem viselt jól. Egy ideje már hospice-házban kezelték, a lap információ szerint közvetlen környezetével csak szöveges üzenetek formájában kommunikált.

Halálhírét Tahi Tóth László testvére, Gábor is megerősítette.

„A hospice-házból megerősítették a hírt, hogy szerda hajnalban, éppen a testvérem halálának évfordulóján Szilvia csendben elaludt.

Szilvi nagyon nehezen dolgozta fel a gyászt, fél éve tudott újra magával foglalkozni, egyébként mindig Laci emlékét ápolta. Ezután történt a borzasztó betegség, ami megtámadta a szervezetét, és amiből nem sikerült felépülnie pont akkor, amikor már épp kilábalt volna a gyászból”

– mesélte Tahi Tóth Gábor.

A Blikknek nyilatkozott Krárászy egy közeli barátja is. Ő azt mondta: „Kaptam megerősítést családtagoktól. Igen, a hír igaz. Nem tudok megszólalni, nagyon szerettem Szilvit. Testvérként szerettük egymást, nagyon-nagyon közel álltunk egymáshoz, szerettem, rendkívül fiatal és életerős nő volt. Annyi élményünk van annyi mindennel kapcsolatban...! Döbbenetet érzek”.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!