Éppen egy esküvőn vett részt vasárnap egy indiai család, ahova magukkal vitték négyhónapos babájukat is. Este hét óra körül egyszer csak odalépett a nagynénjéhez, vagyis a baba anyukájához egy férfi, hogy elkérje játszani a csecsemőt. A gyanútlan édesanya oda is adta a babát a Times of India cikkében csak Pappunak hívott rokonnak, majd mintha mi sem történt volna, folytatódott az ifjú pár ünneplése.

A nő akkor kezdett gyanakodni, hogy valami nincs rendben, amikor a baba és az unokatestvére még két óra múlva sem került elő.

A násznéppel együtt elkezdték megkeresni a szőrén-szálán eltűnt párost, akikre végül a kertben bukkantak rá: a látszólag eszméletlen kislány a fűben hevert, mellette pedig a férfi.

A babát azonnal a képen is látható Vivekananda kórházba szállították, de itt már csak a halál beálltát tudták megállapítani az orvosok, a csecsemő életét nem tudták megmenteni. Ezután tett feljelentést a teljesen összeomlott apa a halott lány 30 éves unokatestvére ellen, aki feltételezése szerint megerőszakolta és megölte a mindössze négyhónapos gyereket.

A hatalmas felfordulásban a feltételezett erőszaktevő elmenekült, de végül másnap elkapták a rendőrök. A hatóság szerint a boncolás dönti el, hogy a kislányt valóban megerőszakolta-e 30 éves unokatestvére.

hirdetés

Az utóbbi időben több döbbenetes nemi erőszakot is elkövettek Indiában. Legutóbb egy 21 éves munkakereső nővel bánt el az egyik barátja és a férfi testvére.



hirdetés