Emberölés miatt indított nyomozást a rendőrség egy szombat hajnali, süttői lakástűz ügyében, amelyben két ember meghalt - közölte a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság szombaton a police.hu oldalon.

Szombaton hajnali egy óra körül keletkezett tűz egy süttői családi házban. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság honlapjának tájékoztatása szerint a süttői Táncsics Mihály utca egyik, mintegy száz négyzetméter alapterületű családi házának alsó szintjén két helyiség égett, a padlástérre nem terjedtek át a lángok. Feltehetően robbanás is történt a házban.

Az épületből egy 26 éves férfinek sikerült kimenekülnie - őt később a mentők kórházba vitték - egy 30 éves nő és egy 41 éves férfi azonban életét vesztette.

Az RTL Híradó arról számolt be, hogy egy házaspár élt a házban, illetve náluk volt a feleség öccse is.

A mentők már nem tudtak segíteni a páron, a fiatal férfi súlyos, másod- és harmadfokú égési sérüléseket szenvedett - mondta el a híradónak Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője.

hirdetés

Az RTL Híradó szerint

a rendőrség azt is vizsgálja, hogy a házaspár a tűzben halt-e meg, vagy már előtte megölhették őket. Azt sem zárták ki, hogy a feleség öccse lehet a gyilkos, de őt az állapota miatt még nem lehet kihallgatni, mert egyelőre altatják.

Az RTL Híradó riportja:



hirdetés