Édesanyját gyászolja Bruce Springsteen. A világhírű amerikai énekes megható Instagram-posztban emlékezett meg „arról az asszonyról, aki segített kibontakoztatni a tehetségét”.


Adele Springsteen 98 éves korában hunyt el. Halálának okát nem hozták nyilvánosságra, de közismert volt, hogy körülbelül egy évtizede küzdött az Alzheimer-kórral. Fia, Bruce Springsteeen korábban többször is őszintén beszélt az anyjával való kapcsolatáról. Elárulta, hogy fiatalabb korában ő volt rá a legnagyobb hatással és neki köszönhető, hogy elindult a zenei karrierje. Bruce hétéves volt, amikor édesanyja először gitárt adott a kezébe.

Az elhunyt asszony Adele Zerilli néven látta meg a napvilágot 1925. május 4-én Brooklynban. 949-ben ment hozzá Douglas Springsteenhez, akitől 1949-ben a fia, majd két lánya, Virginia és Pamela született. Jogi titkárként dolgozott és az életét megnehezítette, hogy férje mentális betegségekkel bajlódott – írta visszaemlékezésében a New York Post.

„Azt akarta, hogy egy család legyünk és az is voltunk” – írta egyik visszaemlékezésében Bruce Springsteen. Édesanyja megőrizte jókedvét élete utolsó éveiben is. „A tánc iránti igényét sosem vesztette el. Már nem tudott beszélni, de amikor meglátott, mindig elmosolyodott” – írta a zenész. Az édesanyja halálát bejelentő csütörtöki Instagram-bejegyzésben

„Idősebb vagyok, de egy pillantásra megismersz. Keressünk magunknak egy kis rock 'n' roll bárt, és menjünk oda táncolni” – olvasható a bejegyzésben.

Bruce Springsteen (@springsteen) által megosztott bejegyzés


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!