A Magyar Ökölvívó Szakszövetség egykori elnöke 59 éves volt.


Meghalt Bajkai István politikus - jelentette be a Magyar Ökölvívó Szakszövetség, amelynek Bajkai egykor az elnöke volt.

Közleményükben azt írták, az 59 éves sportvezető váratlanul hunyt el vasárnap. A sportágat ezzel pótolhatatlan veszteség érte, a szakszövetség elnöke, Kurtucz Csaba és az elnökség mellett a teljes hazai bokszélet gyászolja Bajkai Istvánt, aki a fidesz képviselője is volt.

Dr. Bajkai István jogászként és politikusként dolgozott, 1988-ban a Fidesz alapító tagja, 1990-1994 között Budapest VI. kerületben önkormányzati képviselő, 2014-2018 között Budapest VII. kerületben önkormányzati képviselő és alpolgármester, 2018-tól országgyűlési képviselő volt.

„A Magyar Ökölvívó Szakszövetség rengeteget köszönhet az elnöksége éveinek. Sosem feledjük, Elnök úr!Isten nyugosztalja!” - írták a közleményben.

Fideszes párttársai is búcsúznak Bajkai Istvántól:

„Elhunyt Bajkai István képviselőtársam. Élmény volt vele beszélgetni. Műveltsége, szerénysége, hite példa lehet mindannyiunk számára! Őszinte részvétem családjának! Isten nyugosztaljon István!” - írta Hollik István, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója Facebook-oldalán.

„Bajtárs hunyt el Bajkai István személyében. Régi, jó bajtárs, olyan, aki hosszú betegsége alatt is a munkájának élt. Sosem feledünk, Pista. Isten nyugosztaljon!” - üzente Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője, szintén a Facebookon.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!