A vállalkozónak is dolgozott az az 58 éves férfi, aki halálos balesetet szenvedett csütörtökön Bükkszenterzsébet közelében egy fakitermelésen.


Megfenyegették és szétverték az autóját annak a vállalkozónak, akinek egyik munkása munkahelyi balesetben halt meg fakitermelés közben csütörtökön. A támadók a vállalkozó szerint a heves megyei tarnaleleszi otthonánál azt kiabálták, megölik és feldarabolják. A rendőrök garázdaság miatt indítottak eljárást. Gyanúsított egyelőre nincs - hangzott el az RTL híradójában.

Szombaton este a férfi és családja tévét nézett, amikor furcsa hangokra, kiabálásra lettek figyelmesek az utcáról.

A férfi azt állítja ezt is kiabálták neki az utcáról. Közben hívta a 112-t, kijöttek a rendőrök, de akkorra már nem voltak ott a támadók. Pár percig tartott az egész.

A vállalkozónak is dolgozott az az 58 éves férfi, aki halálos balesetet szenvedett csütörtökön Bükkszenterzsébet közelében egy fakitermelésen. A vállalkozó azt mondja, három napja az egész családja rettegésben él.

A szerencsétlenül járt munkás családja korábban azt mondta a híradónak: hozzátartozójuk túlélhette volna a balesetet, ha megfelelő védőfelszerelést kap. A haláleset miatt a rendőrség büntetőeljárást indított.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!