A rendőrök a párnák között hányva találták meg a gyilkost, amikor a házba érkeztek.


Életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték szerdán azt az oklahomai férfit, aki kivágta és megfőzte a szomszédja szívét, írja a Mirror. Lawrence Anderson ezután meg is etette a krumplival elkészített ételt saját nagybátyjával és egy négyéves kislánnyal, mielőtt őket is meggyilkolta.

A 44 éves férfi a bíróságon bűnösnek vallotta magát a három gyilkosság, valamint csonkítás, testi sértés és bántalmazás bűntettében is. Andersont csak azért nem fogják halálra ítélni, mert az áldozatok hozzátartozói, vagyis a saját rokonai, nem szeretnének tárgyalást, ahol végig kellene hallgatniuk, hogy pontosan mi történt a házban.

A gyilkos még 2021 február 9-én előbb halálra késelte szomszédját, Andrea Lynn Blakenshipet, majd kivágta a 41 éves nő szívét. Ezután az egy hónappal korábban feltételesen szabadlábra helyezett férfi a szervvel együtt hazament az őt befogadó rokonai házába, ahol megfőzte a szívet, hogy „megszabadítsa a démonoktól”, majd meg is etette az elkészült ételt a családtagokkal. Ezután végzett 67 éves nagybátyjával és 4 éves unokájával. A rendőrök a helyszínre érkezve a párnák között hányva találtak rá a gyilkosra.

A férfi nagynénje mindkét szemét kiszúrta, de az asszony csodával határos módon túlélte a támadást. Az orvosok szerint egyik szemével már soha nem fog látni, és részben a hallását is elvesztette.

A szerdai meghallgatás alatt a gyilkos elsírta magát, amire az egyik rokona azt kiabálta, hogy ne játssza meg magát. Egyikük azt kívánta Andersonnak, hogy a börtönben „rohadjon meg belülről kifelé”.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!