Lindsay Clancy a helyi sajtó szerint súlyos szülés után depresszióban szenvedett, a férje otthonról dolgozott, hogy támogassa. A tragédia napján 25 percre hagyta magára a nőt a gyerekekkel.


Megfojtotta három gyerekét majd kiugrott az ablakon egy 32 éves nő a Massachusetts állambeli Duxburyben kedden. A Fox News beszámolója szerint az ötéves kislány és a hároméves kisfiú nem sokkal a támadás után meghalt, a nyolchónapos kisfiú pedig három nappal később a kórházban vesztette életét.

A rendőröket a nő férje értesítette. Amikor a hatóságok kiérkeztek az anyát és a gyerekeket is eszméletlen állapotban találták meg, a kicsik testén a fojtogatás „egyértelmű jeleivel”. A két nagyobb gyerek – az ötéves Cora és a hároméves Dawson – nem sokkal a támadás után halt meg. A nyolchónapos Callant kórházba szállították, ő három nappal később itt vesztette életét.

A helyi sajtó szerint Lindsay Clancy korábbi Facebook-bejegyzései alapján azt írja, hogy

A nőt az eset után kórházba szállították. Tim Cruz kerületi ügyész azt mondta, hogy a nőt többek között kétrendbeli emberöléssel, valamint háromrendbeli fojtogatással vádolja.

Cruz arról is beszélt, hogy a tragédia „megrendítette a közösséget”. A helyiek virágokkal, plüssállatokkal, lufikkal és gyerekjátékokkal díszitett „emlékművet” állítottak össze.

Egy internetes adománygyűjtő oldalon kampányt is indítottak az apa megsegítésére. Eddig több mint félmillió dollár gyűlt össze, amiből a férfi a kórházi kezelések és a temetések költségeit, illetve a jogi képviselet díját fedezheti.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!