Idegesítette a brazil anyát, hogy este túl sokáig játszik a telefonján 11 éves kisfia, ezért megfojtotta és elrejtette a holttestét - adta hírül a Daily Mail.

Az eset a Brazília keleti részén található Planalto nevű városkában történt, ahol Alexandra Dougokenski, a 33 éves anya a helyi rendőrségen jelentette be fia, Rafael eltűnését. Tettét azzal akarta elfedni, hogy azt hazudta: a 11 éves fiú megszökött otthonról, miután összevesztek.

A rendőrség keresőakciót rendelt el, kutyákkal fésülték át a közeli erdőt, ám nem jártak sikerrel. Ezt követően nem sokkal az anya összetört, és bevallotta a rendőröknek, nem tud tovább hazugságban élni, ő ölte meg a fiát.

A kihallgatáson felfedte a horrorisztikus részleteket:

dühös lett, amiért fia éjszakába nyúlóan játszik a telefonján. Dühében egy szárítókötéllel támadt a gyermekre, azt követően pedig megfojtotta.

hirdetés

Tíz nappal a fiú eltűnése után volt hajlandó elárulni a rendőröknek, mit csinált a holttesttel: a kisfiú fejére műanyagzacskót húzott, testét lepedőbe csavarta, és egy kartondobozban rejtette el a szomszéd garázsában, amely csak néhány méterre volt a családi portától.

Az ismerősök szerint Dougokenski példás anyának tűnt, kisfia is rajongott érte - Rafael két héttel a halála előtt videót készített magáról, ahogy verset mond anyjának.



hirdetés