A paraguayi rendőröknek az asszony azt állította, hogy a kislánya éjjel eltűnt, később, a térfigyelő kamera felvétele után bevallotta, hogy ő adta el a gyermekét.


Megdöbbentő gyerekgyilkosság történt Paraguay-ban - írja az RTL.hu.

Egy lakatlan házban találtak rá egy hároméves kislányra a brazil határ közelében, Pedro Juan Caballeróban. Az ügyben a rendőrség nyomoz. Mint kiderült

- írta a Perfil.

Kiderült, hogy az anyának is köze volt a kislány halálához. Az 42 éves drogfüggő nő ugyanis előző nap eladta drogdílerének a kicsit 4500 forintnyi crack kokainért. Felébresztette, majd a férfi kezébe adta a gyereket.

Egy térfigyelő kamera felvételén látszik, ahogy a kapálózó kislánnyal a kezében távozik a férfi. A gyerek ingbe csavart holttestét másnap találták meg a szomszédok.

A rendőrség szerint a halál oka fulladás volt. A feldühödött helyiek meg akarták lincselni az anyát, mikor bevallotta, hogy neki is köze volt a gyilkossághoz. Előzőleg

- írta meg a Daily Mail.

A nőt és a drogdíleret, valamint egy 17 éves lányt is letartóztattak, egy férfi még szökésben van a brazil lap információja szerint. Úgy tudják, hogy az anya is ott volt az elhagyott házban, mikor a lányát megerőszakolták és megölték. A kicsi temetésén több százan vettek részt, és néhányan később felgyújtották a házat, ahol a tragédia történt.

A rendőrök szerint a család nagyon rossz körülmények között él, a nőnek még hét gyereke van, köztük egy 12 éves is, akit az egyik díler rendszeresen megerőszakolt.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!