Ferenc egy vita közben szúrta szíven Gyöngyit négy évvel ezelőtt. Az idős férfi korábban többször is zaklatta az asszony két kiskorú gyerekét.


Élete végégig börtönben maradhat az az idős férfi, aki a vád szerint még 2019-ben megerőszakolt két kisgyereket, majd egy késszúrással megölte az anyjukat. A Tények beszámolója alapján az idős pilisi férfi keze és lába is meg volt bilincselve, amikor pénteken megjelent a bíróság előtt.

Ferenc évekig jó barátsgáot ápolt a családdal, de idővel megromlott a viszonya Gyöngyivel, akivel sokat veszekedtek. A rokonok szerint nem minden előjel nélkül történt végül a tragédia. Az ötgyerekes nőt akkor szúrta szíven, amikor négy éve egy újabb vita volt kettejük között, amit a nő élettársa telefonon hallgatott végig.

– idézte a történteket az ügyész a tárgyaláson.

Ferenc sokszor vigyázott a gyerekekre, rendszeresen ajándékokkal halmozta el őket. A vád szerint ilyenkor zaklatta a kiskorú kislányt és kisfiút. A nemi szervüket fogdosta és szexuális kapcsolatot létesített velük. Ezután megtiltotta nekik, hogy erről beszéljenek a szüleiknek. Rajmund a saját szavaival mondta el a vádlottról, hogy ez a férfi pedofil, beteg ember. Szemtanúja volt, hogy

Az idős támadó korábban is tagadta a molesztálást. Most a férfi védője nemcsak a gyerekek zaklatását cáfolta, hanem indítványozta, hogy a férfit mentsék fel az emberölés vádja alól. Az ügyészség azonban aljas indokból elkövetett emberölés és más bűncselekmény miatt életfogytig tartó szabadságvesztést kért a férfire.

A bírósági tárgyalásról készült összeállítást itt lehet megnézni:


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!