Június 14-én világra jött Kasza Tibi és felesége, Kasza-Darai Andrea második gyermeke. A hároméves Lora Bella után ismét kislánnyal bővült a család, aki a Liza Panna nevet kapta. A baba érkezéséről a műsorvezető Sebestyén Balázsék reggeli műsorában beszélt először szerdán. Most a kismama osztott meg egy bejegyzést az Instagramon: a fotón két kislányával szerepel, a gyerekek arca azonban nem látható. A posztban Darai Andrea az elmúlt napok történéseiről mesél.


Annyira büszke vagyok❤️ Lora Bella tegnap úgy jött haza az oviban ajándékba kapott lufijaival, hogy a sajátja mellé a kistesójának is kért rá matricát ❤️ Ma pedig a saját kis maciját, amit mindenhova visz magával, és nem győztem pót macit szerezni neki, odaadta magától, hogy neki is legyen nyugi macija ???? Annyira aggódtam, hogy mit fog szólni ha már nem a pocakomban hanem itthon lesz egy pici baba és felborulnak a napjaink… De ő minden nap megmutatja, hogy teljesen feleslegesen tettem, és olyan önzetlen, tiszta szeretettel szereti a húgát amitől kívánni sem tudtam volna jobbat ❤️????????

- olvasható a bejegyzésben. Darai Andrea szavakkal leírhatatlan érzésnek tartja, hogy immár két kislány édesanyja. Mint írja, jelenleg csodálatos szerelembuborékban vannak mindannyian. A szövegben köszönetet mondott férjének, Kasza Tibinek, amiért példás apa, valamint a vajúdás és a szülés során segédkező szakembereknek is.

A bejegyzés Darai Andrea Instagram-oldalán, ide kattintva tekinthető meg.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!