Anndel családja nagyon megrémült, de a lányt már nem tudták megmenteni. Buffalóban megteltek a hullaházak, olyan sok ember halt meg.


Egy 22 éves nő meghalt autójában, mert a hóvihar miatt nem tudta elhagyni a járművet a New York állambeli Buffalóban - írja az Unilad.

Észak-Amerika soha nem látott hóviharral küzd a napokban. Michigan és New York államot is durván sújtja az extrém időjárás, van ahol 110 cm hó is esett, durva széllel.

Anndel Taylor egy újabb szerencsétlen áldozata lett az extrém időjárásnak. A 22 évs nő péntek délután hazafelé tartott a munkából, amikor autója elakadt a hóban. Nem sokkal a halála előtt Taylor egy megrázó utolsó videót küldött az észak-karolinai Charlotte-ban élő családjának az autóból.

A videó pánikba ejtette a családot, ezért a közösségi médiában arra buzdították az embereket, hogy próbálják megkeresni Taylort.

Shawnequa Brown, a lány nővére Észak-Karolinában él, ahol nem pusztított az időjárás.

- mesélte Taylor nővére.

A videón, amelyet a család csoportos chatjére küldött, Taylor autójának ablakán hó halmozódott fel, miközben a háttérben erős szél hallatszott. A 22 éves nő hiába hívta a hatóságokat, a nagy vihar miatt nem találták meg, csak amikor már késő volt.

A heves viharnak már legalább 57 áldozata van, és még mindig gyűlnek a holttestek. Buffalo rendőrfőnöke, Joseph Gramaglia a CNN-nek nyilatkozott.

- mesélte a rendőrfőnök.

Az országos meteorológiai szolgálat szerint különösen az utazókra, a kint dolgozókra és a háziállatokra lehet veszélyes az extrém hideg időjárás, amit hóvihar kísér. A hatóságok mindenkit megkértek, hogy csak szükség esetén hagyják el otthonukat.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!