Mesterséges intelligencia segítségével mutatták meg az énekesnőnek, hogyan festene, ha balesete miatt nem kellett volna 38-szor megműteni az arcát.


Bizonyára sokan tudják, hogy Judy, a Groovehouse énekesnője 25 éve olyan súlyos autóbalesetet szenvedett, hogy csak az arcát 38-szor kellett megműteni utána. A Story Magazin munkatársai most azzal lepték meg a 48 éves énekesnőt, hogy mesterséges intelligencia segítségével megmutatták:

Mint írják: „Judy arcát régi, balesete előtti fotói és a mostani fényképei alapján hívtuk életre, hiszen arca egyik fele nem sérült, ám többször korrigálták a másik feléhez.”

Bár azt is gondolhatnánk, hogy az énekesnő nem szívesen szembesül a múltbéli traumatikus eseményekkel, és azzal, hogy arcán élete végéig nyomát kell viselnie a balesetnek, úgy fogalmazott, valójában mindig is kíváncsi volt arra, milyen lenne az élete a műtétek nélkül

– nyilatkozta Judy.

Mivel balesete 24 évesen volt, ő pedig hamarosan a 49-et tölti, úgy fogalmaz: „mára egy évvel többet éltem az új arcommal, mint a régivel”. Hozzáteszi:

(24.hu)

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!