'A postás hozott egy borítékot, kinyitottam, és egy fotó volt benne, amin a férjem egy nővel csókolózik.'


A 41 éves, brit nő a The Sun párkapcsolati tanácsadójához, Deidre Sandershez fordult tanácsért. "A férjem 45 éves. Egy reggel kaptam egy borítékot, benne egy fotóval. A férjem volt rajta, amint egy másik nővel csókolózik, és egy levél a nőtől, akiről kiderült, hogy egy kolléganője, és már négy éve viszonyuk van. Állítólag elhagyta a nőt, ezért írta nekem a levelet. Úgy éreztem, mintha egy rossz thrillerbe kerültem volna" – írja az asszony.

"Azonnal szembesítettem a férjemet a dologgal, és ő nem is tagadta, de amikor a részletekről kérdeztem, eléggé elmismásolta a dolgot. Tudni kell, hogy épp akkoriban haldoklott az apám, és én nem voltam elég erős ahhoz, hogy abban a sebezhető időszakomban még a férjemet is elveszítsem. Így hát megbocsátottam neki, továbbléptünk, de bevallom, azóta nem bízom benne. Apa meghalt, én pedig rettegésben élek, hogy a férjem mikor csal meg újra, pedig úgy érzem, tényleg próbálja megmenteni a házasságunkat."

A párterapeuta a következő tanácsot adta: "Ha a férje tényleg igyekszik, akkor mindenképp sok, őszinte beszélgetésre lenne szükség önök között. Üljön le vele, tisztázzák, hogy a házasságuk miért vált labilissá, mi vezette rá őt abban az időszakban, hogy egy másik nő felé forduljon. Mondja el neki, hogy még ha végül önt is választotta, önnek időre van szüksége, hogy rendbehozzák a dolgokat, és újra bízni tudjon benne. De ez csak akkor megy, hogy együtt dolgoznak ezen, és nagyon őszinték egymáshoz. Ha ez nem megy, ön talán soha nem nyeri vissza a hitét a szövetségükben, és onnan már nincs visszaút."



ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!