Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Lauren Knowles, egy skóciai fiatal nő, égbekiáltóan boldog volt, amikor felfedezte, ismét gyermeket vár. Elsőszülöttje, Charlie már nagyocska volt, és amúgy is meg akarta lepni őt egy kistestvérrel. A boldogságának azonban gyorsan vége szakadt. Mint kiderült, magzat helyett egy életveszélyes tumor növekedett a pocakjában.

Lauren az anyaság örömében úszott, és maximálisan kihasználta a babavárás legújabb pillanatait. A várandósságának hetedik hetében azonban szörnyű hírt kellett hallania: üszögterhessége, más néven molaterhessége volt, a megtermékenyülés ugyanis rendellenes volt, a szűrés pedig bebizonyította, a diagnózis helytálló.

A nőt azonnal megműtötték, és kemoterápiát is kapott, ám a rákos sejtek továbbra is rohamosan szaporodtak a méhében. Lauren haja kihullott, állapota kilátástalan volt, de mégsem veszítette el a reményt, hogy egy napon majd felébred a rémálomból, és visszakapja az életét.

Hosszas szenvedés után, a nő szervezete végül kilökte magából a kóros daganatot.

"Egyik éjszakán, a kórházi mosdóban, 'megszültem' a tumort, ami az elmúlt öt hónapban a méhemben növekedett." - emlékszik vissza a ma már teljesen felgyógyult Lauren.

A fiatal anyuka szerencsés volt: a gyötrő fájdalom és a kezelések mellékhatásai mellett akár a méhét is elveszíthette volna ebben a szörnyű betegségben. De nem így történt, és egy évvel később beteljesült a vágya: ismét várandós lett! A kisbabája természetes úton fogant meg, és minden a legnagyobb rendben zajlott, bár Lauren végig rettegett.

"Reményt és hitet szeretnék adni az embereknek, hogy akármilyen kilátástalan és rossz a helyzet, a lehetetlenből is válhat lehetséges." - beszélt saját tapasztalatából Lauren.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!